I Will Always Here For You.

this is all what i feel right this moment.
my feeling, my soul just for you.

since aku knl die, && jadi makin rapat,
aku rase die memang sekepala dengan aku.
bile borak dgn die, aku rasa happy && macam tadew masalah dalam kepala nie.
die sgt gile2, && that is what i love about you. ( ko taw sape ko)

but, die bukanlah untuk aku.
aku tak layak untuk mendapatkan dia.
tp, satu je aku nak ko taw, ko paling istimewa dalam hidup aku.
tadew sape yang boleh ambik tempat ko.
for now, && also forever.

&& hari ni jugak aku baru taw yang dia pernah suka aku sebelum nie.
bagi aku, tuh suda cukup. walaupun aku ta mampu dapatkan die,
at least die pernah sukakan aku.

Thanx For Everything. (;
Hope, hubungan ko dgn kapel ko baik2 & berjalan dengan lancar.
Aku akan sentiasa doakan kebahagiaan ko.
walaupun bukan untuk kebahagiaan aku,
bagi aku, ko bahagia, sudah cukup untuk membahagiakan aku.



www.tips-fb.com

2 comments:

  1. dude, what ca i say is it hurts to love someone and not be loved in return, but what is the most painful is to love someone and never find the courage to let the person know how you feel.

    express ur love before it is too late.
    But, urgh. its okay la dude.
    Enjoy ur life,yeah?! :)

    ReplyDelete